3 februari 2012

Fredagsmys och ingen dusch

Vi fick inte vår duschkabin idag heller. Steve ringde affären som meddelade att tyvärr, ingen dusch idag. Nästa datum är nästa torsdag (!!!). Affären skyllde naturligtvis på tillverkaren. Kabinen kom jättesnabbt första gången vi beställde den så jag fattar inte var problemet ligger nu.

Annars så har dagen varit fylld av jobb. Solen har iallafall skinit men det har varit "kallt", dvs runt 0, men har kännts som -10.

Ikväll gjorde jag och Steve gemensam middag som blev riktigt god. Till förrätt slog vi tilll med färska musslor med grädde, vitlök och persilja. Här säljer de färska musslor året runt och det är billig mat (1,7 kg för 3,45 pund). Vi följde det här receptet från BBC (endast på engelska). Det är så enkelt att göra sina egna musslor.
Till förrätt gjorde vi kycklingbröst lindat med parmaskinka som fyllts med philadelphiaost med peppar- och örtsmak. Jättesaftigt. Till det åt vi "blomkålsrösti" (receptet togs från Anna Hallens kokbok LCHF för kvinnor). Det görs på blomkålsmos (på ett huvud), 2 ägg, 1 msk fiberhus och 100 g riven ost. Blanda allt och stek i smör till gyllenbruna. Vi satte också till lättstekt savoykål för lite mer tuggmotstånd. Smaken var det inget fel på men de blev ganska lösa.
I morgon blir det middag på Little Bay i Croydon igen. Vi har redan kommit överens om att ta taxi hem, kosta vad det kosta vill. Det räcker med att frysa på ditvägen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...