2 februari 2012

Jobb och besök

Idag kom Steves morsa på besök i några timmar och fick se vårt fina badrum. Hon sa att där skulle hon kunna sitta hela dagen och njuta:-). Hon skulle dock sova över hos en kompis i närheten i ett par dagar så hon åkte iväg efter några timmar. Jag hann tyvärr inte vara alltför social för jag hade en massa deadlines att möta, inget nytt där med andra ord. Jag var iallafall fysiskt närvarande i rummet:-).

Jag har också hunnit vara på en timmes Pilates. Pilates kan man gå på trots att man är förkyld och dessutom så ville (behövde) jag använda duschen på gymet:-)

Innan Steves morsa åkte iväg till sin kompis gick hon och Steve iväg till shoppingcentret en timme och när Steve kom tillbaka hade han köpt en flaska rödvin. Undrens tid är ännu inte förbi; snittblommor och rödvin på en och samma vecka, var ska det här sluta?!:-) Han köper vin nästan ännu mer sällan än blommor eftersom han inte är någon stor vindrickare, även om han kan få ner några glas rödvin på restaurang om det är väldigt gott. Han sade att han behövde öppna sina bihålor och då är rödvin ganska effektivt. Vi drack var sitt glas till middagen och sedan åkte han iväg till sin kompis Duncan.

Jag har också hunnit med att klicka hem några produkter från internet ikväll. Är, till skillnad från många andra, väldigt dålig på online-shopping. Jag vill se, känna och lukta på produkter i lugn och ro innan jag köper och då är online-shopping inte idealiskt. Nå, ibland måste man om man ska få det man vill ha eftersom de produkter som jag ville ha inte säljs i vanliga affärer.
Mina första inköp var ett par hudproduker från Jan Marini. I Norden får dessa bara säljas av hudspecialister men här i England kan man köpa dem på nätet (en fördel med att bo i England, de är inte så restriktiva). Orsaken är att de är starkare (t.ex. innehåller starkare koncentrationer av glykolsyra) än de man får köpa i vanliga affärer. Jag gillar verkligen deras ansiktstvätt som gör underverk för min feta hy som inget Clearasil i världen kunnat uppnå. Jag har haft finnar sedan jag var i 13-årsåldern och det enda som fått bukt med dem är den här produkten, förutom Roaccutan, som är receptbelagt och har flera sidoeffekter (jag märkte inget dock, förutom det höga priset:-).
Min andra produkt på shoppinglistan var mer kokosnötsmjöl, och det är bara den ovan som gäller eftersom den bara innehåller 4 g kolhydrater/100 g. Det kan vara väldigt stor skillnad på produkterna. De säljer naturligtvis inte det här märket i England utan jag måste beställa den från Tyskland. Det blir inte billigt eftersom de skickar den med DHL men som tur var är mjölet väldigt drygt.

Förkylningen håller fortfarande i sig men den har iallafall inte blivit värre. Nå, det är bara att vänta ut den och om jag känner mig ok på lördag så tänker jag gå på Body Attack, jag får väl träna med näsduk i bh:n så den är nära till hands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...