15 februari 2012

Alla hjärtans dag-middag i Croydon

Så var vi tillbaks i Croydon igen, den här gången utan snöyra. Det var fullt på restaurangen så vi fick inte plats i huvudrestaurangen utan i övervåningen som inte är lika mysig. Nå, maten, vinet och servicen var bra så det gick ingen nöd på oss. Jag fick ansvaret att beställa vin och valde ett lite dyrare Rioja-vin från 2006 som var fantastiskt gott. Spanskt och Rioja är alltid ett säkert val.

Till huvudrätt valde jag som vanligt leverpate men till huvudrätt slog jag till med krabbfylld rödspätta. Mycket gott. Tyvärr stod det inte på menyn att rätten serverades med potatis och kunde inte byta ut den mot något annat så den lämnades orörd på tallriken.
Till efterrätt blev det ostbricka samt kaffe och avec.
Steves gulliga glas med port bredvid vinglaset; storebror och lillebror:-)

Kvällen var riktigt lyckad, förutom den "romantiska" musiken som de spelade. De hade nog inte riktigt lyssnat igenom texterna för majoriteten av låtarna behandlade olycklig kärlek, svartsjuka och att skiljas; eller vad tycker ni om Take Thats "Back for good", East 17:s "Stay another day", Phil Collins "Do you remember" och kronan på verket "Every breath you take" med Police som handlar om en stalker som förföljer en kvinna (väldigt populär sång på bröllop konstigt nog). Om något av de par som besökte restaurangen hade problem i deras förhållande tror jag inte att musiken underlättade:-)
Den här romantikröda blombuketten fick jag av Steve. Den pryder nu vardagsrumsbordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...