26 februari 2012

Dubbelt födelsedagsfirande

Igår firade jag och Mia våra födelsedagar (hon fyller dagen före mig) med födelsemiddag på Little Bay i Croydon (var annars:-). Den här gången fick vi sitta i en av deras balkonger vilket var mysigt, om än lite varmt då värmen steg uppåt. "Vår" servitör höll också på att skrämma slag på Mia och James när hans huvud med jämna mellanrum plötsligt poppade upp bredvid dem på väg uppför trappan:-).
Det var god mat som vanligt och James T-benstek som han valde till huvudrätt var den största vi sett. Såg ut att ha kommit från en dinosaurie.
Man hittar små tecken på finsk civilization där man minst anar det. På Little Bay skyltar de herrarnas och damernas toalett på finska.

Efter middagen tog vi minicab tillbaka till Wandsworth. Taxichauffören var en av de mer pratsamma och Steve, som hamnade i framsätet, tvingades lyssna på hans prat om Angry Birds, tecknade serier och annat "intressant". När vi kom fram gick vi till vår lokala pub för ytterligare ett par drinkar. Vi kom oss i säng först vid 1-tiden. En riktig mysig kväll.

3 kommentarer:

  1. Grattis på era födelsedagar! Hoppas ni hade det riktigt trevligt.

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig kväll ni hade!
    Och kul med finska i london :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Maria: Tack. Jo, det var en riktigt kul kväll, god mat och dryck och framför allt gott sällskap

    Det är kul hur många små finska och framförallt svenska inslag man kan hitta här och där:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...