28 februari 2012

Korv på längden och tvären mm

Nu har jag ätit stekt korv och savoykål med grädde tre måltider på raken. Förutom att jag tycker det är jättegott så måste jag äta upp korvarna innan de blir gamla eftersom de alltid säljs färska. Jag har iallafall aldrig sett förkokt korv, förutom tyskinspirerade knackkorvar.
Ikväll blir det dock restaurangmat då jag ska träffa Suss och vi ska och äta till den ungerska restaurangen Gay Hussar i Soho. Jag börjar nästan dräggla när jag tänker på deras kåldolmar, mmmm. Deras ungerska vin är också mycket gott.

Idag har jag äntligen klickat hem en av Steves födelsedagspresenter. Skönt att ha det gjort. Han fyller i mitten av mars så det är mycket firande i februari och mars.

Igår fick jag mitt "matpaket" från LCHF-butiken. Bland annat beställde jag två kg mandelmjöl. Månne jag klarar mig en stund nu?! De säljer mandelmjöl i butiken här också men det innehåller mer kolhydrater plus att de säljer så små påsar att det blir dyrt i längden. Inte för att DHL-frakten är den billigaste heller men jag får iallafall vad jag vill ha.

2 kommentarer:

  1. Jag köpte hem kokosmjöl, men efter det har jag inte hittat några recept med kokosmjöl, förutom plättar. Innan det tyckte jag att alla recept innehöll kokosmjöl...

    SvaraRadera
  2. Det är typiskt. Det ska vara kokosmjöl i många LCHF-bröd också har jag märkt, och säkert efterrätter också.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...