10 februari 2012

Franskt i London

Igår träffade jag min ex. kollega Sari för middag på restaurangen Cafe Des Amis som ligger i Covent Garden. Vi hade inte träffats sedan ex. teamets julmiddag i december så det var hög tid. Vi pratade om ditt och datt; hennes lägenhet, vår badrumsrenovering, ex. kollegor och annat intressant. Hon berättade också om en webbsida där man kan anmäla sig för att gå på olika vandringar utanför London. Sajten kallas Shy Hiking och riktar sig till blyga människor som har lite svårt att komma i kontakt med folk:-). Som de säger på sin hemsida "Shy hiking is an opportunity for shy people to meet up and go hiking with other shy people." I den här staden finns det en grupp för alla intressen och inriktningar:-)
Så till kvällens rätter; halstrad tonfisk till förrätt
Stekt kalvlever på spenatbädd till huvudrätt. Mmmm, gillar min lever. Måste ha landets bästa järnvärden så mycket lever som jag äter:-)
Till efterrätt blev det ostbricka som vanligt. Jag rörde dock inte getosten, den är djävulens avföda. Jag fattar inte varför de envisas med att sätta getost på ostbricka för jag tycker det är lika många som avskyr osten som tycker om den.
När vi hade ätit klart och gick ut från restaurangen möttes vi av snö. Det fanns inga fönster i matsalen där vi satt så vi hade ingen aning om vad som skedde utomhus. Så här såg det ut när jag kom hem. Det borde nog vara sista snön för det här året. Det luktar redan vår i luften och i början av nästa vecka ska det bli 8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...