11 februari 2012

God morgon

God lördagmorgon alla. Här blev det snabb uppstigning halv 9 när de äntligen levererade vår duschkabin. Jag hörde inte dörrklockan alls, hade uppenbarligen satt dövörat till, men Steve rusade upp som skjuten ur en kanon. Chauffören hjälpte oss att bära upp väggarna och nu står de och väntar på att installeras. Tyvärr hinner byggkillen inte komma idag (han jobbar på ett annat projekt) och imorgon åker han till Polen, men lyckligtvis kan hans rörmokarkompis komma på måndag och montera duschen åt oss så det närmar sig.
Så här såg den nya beställningen till tillverkaren ut. Trots 8 ASAP! från försäljaren så tog det nästan två veckor att få den nya, och förhoppningsvis rätta, duschkabinen:-(
Gårdagens pasta. Den här versionen är inte precis färgglad men jäkla god, och jag kan se fram emot ännu en portion till lunch. Jag stekte kycklingbröst, champinjoner, kryddade med vad jag hade hemma, tillsatte en skvätt grädde och några matskedar creme fraiche och därefter pastan och kokade ihop. Mumsfilibabba.

Nästa programpunkt på dagens agenda är Body Attack kl halv ett och sedan blir det nog lägenhetsstädning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...