3 januari 2013

Årets första jobbvecka

Snart är årets första arbetsvecka avklarad. Skönt. Har bara jobbat två dagar men det känns som fem. Det tar ett tag att komma igång och hitta motivationen efter semester.

Igår hann jag iallafall ta en långlunch med Jenny på ett nyöppnat cafe i Wandsworth. Vi gick igenom senaste nytt i våra liv och åt en jättegod sallad med italienska korvar och ost. Det blir nog flera besök dit.
Idag tog jag en snabb vända till shoppingcentret och kom därifrån med ett antal påsar. Wandsworth shoppingcenter är inte jättestort, ännu, men det finns tillräckligt mycket bra butiker för att man ska komma hem med flera påsar om man inte håller i plånboken.
Idag blev jag så sugen på köttbullar att det fick bli min sena lunch som jag åt med stuvad brysselkål och lingonsylt. Njutning.

Stuvad brysselkål (2 portioner)
1 nät med färsk brysselkål
100 gram philadelphiaost
3/4 dl grädde
salt och peppar

Gör så här 
Putsa brysselkålen, och lägg i en kastrull med vatten. Låt brysselkålen sjuda i lättsaltat vatten tills den mjuknar. Rör ihop grädde, salt och peppar med philadelphiaosten. Häll av vattnet och ställ tillbaka på spisen. Rör ner blandningen och låt sjuda upp på svag värme under omrörning bara ett par minuter Sen är det klart att servera.

2 kommentarer:

  1. Det är alltid lite segt att gå tillbaka till jobbet efter semester! Speciellt nu i januari tycker jag...

    Är det shoppingcentret i Clapham Junction du har varit på? Ser påsen från TX Maxx:)

    SvaraRadera
  2. Jo, semestern går alltid så snabbt att när man börjar jobba så känns det som om man aldrig haft ledigt.
    Det är Wandsworth Shopping Center, behöver inte gå längre för bra shopping:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...