17 januari 2013

Teater och vinterkyla

Brrrr, det är kallt här i England just nu, ända ner till -2 i London. De har också hotat med snö under de kommande fyra dagarna men få se hur många av dessa dagar vi faktiskt får snö.

Det är fortfarande ganska lugnt på jobbfronten men jag försöker njuta så mycket som möjligt av min lediga tid. Det är samma visa varje år efter nyår och sommarsemestrarna.

Jag har också varit en frekvent och envis besökare på gymet den här veckan och idag var inget undantag, det blev både Zumba och Pilates före lunch. Imorgon är det min lediga dag från gymet och speciellt mina armmuskler får en chans att återhämta sig. Igår när jag kom från Tone-passet hade jag knappt styrka att trycka ner tangenterna på datorn. Då kan man säga att musklerna har fått jobba ordentligt.

Nu har jag just njutit av en värmande skål risgrynsgröt gjord på Miracle-nudelris.
Här kommer lite bilder från gårdagens utedag.

I väntan på att pjäsen 39 Steps skulle börja. När jag tagit fotot kom en av de anställda och sa att man inte fick ta foton. Som tur var hade jag inte använt blixten så hon anade inget:-). Pjäsen var mycket bra och rolig, rekommenderas starkt. Jag blev väldigt imponerad hur snabba de var att byta karaktärer eftersom fyra skådespelare spelade 130 karaktärer på 100 minuter.
Efter teatern besökte vi ett par pubar i väntan på att det skulle bli dags att bege sig till restaurangen.

Bild av inredningen på puben Ship & Shovell med sin fantastiska atmosfär. Det kändes som om man gått 150 år tillbaka i tiden.
Kl 18 gick vi till restaurangen/puben/baren Champagne Charlies för middag. Jag har ätit där tidigare och vet att maten är bra.

Steve beställde en pint med oskalade räkor till förrätt.
Jag valde krabbsallad
Till huvudrätt blev det stekt kycklingbröst som täckts med parmesanost och olika kryddor. De hade kanske varit lite för noggranna att kycklingen skulle bli genomstekt för den var väldigt torr. Det krävdes mycket majonnäs för att glida ner:-)
Till efterrätt åt jag ost med liiiiiiite kex. Steve åt upp resten av chutneyn och kexen.
Vi var så mätta att vi inte orkade fortsätta någon annanstans efteråt och dessutom gör kölden att man helst vill sitta hemma i stugvärmen istället för att utforska staden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...