14 januari 2013

Hundväder

Usch vilket pissväder det är idag. Det har kommit ner snöblandat regn hela dagen och är råare och kallare än vanligt. Det känns faktiskt som en finländsk påsk för precis såhär brukar vädret vara då. Man vill verkligen inte sticka ut näsan mer än nödvändigt och jag tror att morgonens gymbesök får bli mitt enda besök utomhus idag.

I morse kom ännu en byggkille för att kolla och mäta vårt golv och lovade skicka offert idag eller imorgon. Nu har vi haft tre killar på besök, och väntar på ytterligare en, så månne vi inte ska kunna välja mellan någon av dem.

På tal om annat så får ni här en jätteintressant bild på gårdagens middag. Det är verkligen aldrig fel med engelsk frukost, oberoende av tidpunkten på dagen. Med en sådan måltid står man sig nästan ett helt dygn.
På tal om ytterligare något annat så brukar kvinnor ofta ha 1000 och 1 kroppsvårdsprodukter uppradade i duschen medan män nöjer sig med en flaska shampoo och tvål. I det här hushållet är det precis tvärtom. Det här är mina duschprodukter...
Och det här är Steves...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...