19 januari 2013

Snön är här

Igår anlände snön med efterföljande kaos. Det var mysigt med vitt på marken istället för det tråkgråa, men jag var glad att jag inte behövde använda kollektivtrafiken. Massor av plan, speciellt British Airways-plan, annullerades på Heathrow i vanlig ordning. De har uppenbarligen skaffat bättre plogar sedan det senaste kaoset för två år sedan men nu var det något annat som gick fel och tusentals passagerare fick sova på flygplatsen.

Steve halkade omkull när han gick till affären och landade på ena sidan av bröstkorgen så han känner sig ganska mörbultad nu. Han halkade på samma ställe där både jag och en kille efter mig höll på att falla omkull tidigare.
Ikväll kommer Annika och Carola över på middag, något jag verkligen ser fram emot. Jag gjorde förrätten redan igår, bara ihopsättningen kvar, och all annan mat är inköpt. Jag gillar verkligen att göra middagar och nuförtiden blir det naturligtvis bara LCHF. Inte så bra kanske om man räknar kalorier, men perfekt om man som mig räknar kolhydrater:-) Jag tänkte också hinna gå på gym både en och två gånger (om allt känns bra efter Body Attack-mördarpasset). Jag gillade verkligen förra veckans danspass.

Steve åkte just till den årliga cykelutställningen i London med sina kompisar. Jag följde med honom för några år sedan men tyckte att det var så otroligt tråkigt att det var första och sista gången. Tur att han har kompisar som är lika cykelgalna som honom:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...