1 januari 2013

Nyårsfirande och långpromenad

Puh, nu har Steve och jag landat inne i stugvärmen (eller vi jobbar på det) efter en heldag ute. Solen har strålat från en nästan klarblå himmel idag, den första på flera veckor och den enda under veckan som kommer enligt prognoserna. En sådan dag får man inte slösa bort genom att sitta inne. Vi mådde helt bra efter gårdagens nyårsfirande och ännu bättre efter en halv timmes promenad. Först planerade vi att bara gå till Putney, men när vi kom fram kände vi oss hur pigga som helst och beslöt oss för att fortsätta ända till Richmond, en promenad på drygt 12 km.

Under promenaden såg vi att körsbärsträden börjat blomma på många ställen redan. Det är lite väl tidigt, även för London, men fint.
När vi exakt två timmar senare kom fram till Richmond så gick vi runt i affärer innan vi åt lunch på en pub. Jag beställde irländsk frukost men lämnade de sockerstinna bönorna. Perfekt dagen efter-mat.
Här kommer också några bilder från gårdagens nyårsmiddag hos Duncan och Melanie som var fantastiskt god. Steve pratar ännu om speciellt den makalösa såsen:-)
Vi åt saftig ugnstekt biff, ugnspotatis, yorkshire pudding och grönsaker samt massor av den goda såsen.
Till efterrätt blev det cheesecake med snål katt.
Så här sur blir man sen när man inte får smaka:-)
Det var en mycket trevlig kväll och vi tog taxin hem först vid halv 2. Några tior dyrare än normalt men det var det värt för att få vakna upp i sin egen säng:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...