8 november 2013

Helgen är här

Äntligen fredag, en regnig sådan men vem bryr sig. Dagen till ära var det underbart lugnt i min inkorg hela eftermiddagen så jag spenderade den med att städa hela lägenheten (tillsammans med Steve naturligtvis:-), fakturera och röra ihop LCHF-ostsemlor som är fantastiskt goda. Jag brukar rosta dem och äta dem med massor av smör och pålägg till frukost.

Nu sitter jag och slappar i soffan med ett glas vin och fläsksvålar, eller pork scratchings som de heter på engelska. Är man sugen på något salt och knaprigt och med garanterat 0 kolhydrater så är de ett bra val. Det kan dock skilja sig mellan märkena upptäckte jag, för vissa svålar kan vara ganska håriga och även om jag är ganska hårdhudad så fick de åka i roskisen:-)
Igår träffade jag min kompis Sofia på AW i Richmond. Vi möttes på puben The Prince's Head vid Richmond Green. Deras mat är fantastisk så naturligtvis åt vi där också, dessutom ska man inte dricka på tom mage:-)

Det kändes som att sitta i någons vardagsrum med brasa, trägolv och mattor. Vid bordet bredvid satt ett par och spelade Scrabble.
Enda gången jag äter lamm är när den serveras som välkryddade grillade köttfärsspett
Till huvudrätt åt jag, som alltid, kycklingbröst, ostsås och olika grönsaker. Innan vi åkte hem tog vi också en sväng till en närliggande bar. De hade DJ på ovanvåningen men det var uppenbarligen inte så populärt för det var bara jag, Sofia, bartendern och 3 till, som säkert var DJ:s kompis, där.
Idag har det som sagt regnat halva dagen och som grädde på mosen så åskade det ett par gånger också.

Så här ser föresten utsikten ut från vårt vardagsrum för tillfället. De bygger och bygger och innan det är klart så ska det bli både ett dubbelt så stort Sainsburys och hotell.
På eftermiddagen tog jag en sväng ut till shoppingcentret och kom hem med både lite juldekorationer (Steve kommer att bli glad;-) och varma tofflor. Det börjar bli kallt om fötterna på morgonen nu så då är de här perfekta. Jag köpte dem på Next. Jag visar juldekorationerna imorgon när jag inte behöver använda blixt. Jag kan ju säga att jag hittade dem på TK Maxx, ett farligt ställe för mig ... men allt säljs till 60 % rabatt så grejerna där är ju rena fyndet:-)
Imorgon kommer min norska kompis Svanhild hit från Birmingham. Hon ska köra till London för första gången så hoppas det går bra. På eftermiddagen åker vi in till Camden för att besöka en nordisk musikfestival som heter Ja Ja Ja. Jag har inte hunnit lyssna på ett enda av banden som uppträder så det får bli en överraskning. Ska bli kul att göra lite annat än bara äta, fast det hinner vi väl nog också med under kvällen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...