14 november 2013

Godsaker

Just hemkommen från en fantastiskt trevlig after work i Fulham med min före detta kollega och vän (fortfarande:-) Hanna. Mer om det i nästa inlägg, kan ju inte dränka er i matinlägg:-)

Idag har solen skinit, skinat, skenat, men temperaturen har legat på precis under 10 grader, brrrrr. Trots att det tog emot att gå till gymet i kortbyxor så gick jag på både Pilates och Body Pump så nu känns det i ryggmusklerna om inte annat.

Jag lovade ge er feedback om det dyra (för mig och Steve) österrikiska vinet. Vi åt det med en massa gott plock och jag måste säga att vinet blev godare ju längre det tilläts andas.
Första gången jag köpt oliver. Jag har alltid HATAT oliver, tyckt de smakat härskna, men har tvingat mig att äta en oliv eller två varje gång de serverats gratis och nuförtiden är de helt ok. Till och med Steve, som haft samma inställning till oliver, känner samma sak.
Vinet var ett pinot noir från 2011 och hette kort och gott Markowilsch. Riktigt gott men slår inte vinet Medallion från Marocko. Vi köpte 12 flaskor från en grossist för 2 år sedan (finns inte i butik) och nu är det dags att fylla på i förrådet.

2 kommentarer:

  1. Jag lärde mig att tycka om oliver först när jag var 28 ungefär... men nu tycker jag väldigt mycket om det!

    SvaraRadera
  2. Jo, först tyckte jag att de bara smakade härskna men nu har jag lärt mig att de faktiskt kan smaka olika och det gäller att prova sig fram.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...