20 november 2013

Mat och mode

Så är det lillördag igen och den firar jag med massor av tända ljus framför TV. Jag hade tänkt gå på gymet på kvällen men det hanns inte med då det kom ett brådskande projekt från min bäst betalande kund och då säger man inte nej:-)

Vädret har varit minst sagt varierande idag med spöregn, en åsksmäll och strålande solsken. Förutom mitt besök till sjuksköterskan i morse har jag inte stuckit ut näsan genom dörren men instället har jag fått mycket gjort hemma. Förutom att jobba undan massor bakade jag en fyrdubbel sats ostsemlor/ostfrallor så nu har jag frukost för 12 morgnar:-). De är sååå goda att rosta (och som hamburgerbröd). Jag gjorde också en sats nöt- och frögranola som jag den här gången smaksatte med: 1 tsk malen kanel, 1 tsk malen kardemumma, 1/2 tsk malen ingefära, 1 tsk pepparkakskryddor. Nu doftar det nybakta pepparkakor i hela lägenheten. Julstämning.
Här kommer bilder av gårdagens fynd, glansiga jeggings ...
och svart klänning.
Den är längre bak och jag gillar dragkedjan på baksidan.
Nu har jag en "den lilla svarta" för flera år framöver.

I morgon kommer Steve hem. Rörmokaren hörde inte av sig idag så imorgon får Steve ringa dem igen, man tycker ju att de borde ha fått den saknade delen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...