19 november 2013

Shopping och skrovmål

Brrr, nu börjar det bli ganska kyligt på kvällarna, speciellt när himlen är klar som nu.

Värmepannan blev tyvärr inte fixad idag då rörmokaren måste beställa en del, så istället tog jag bussen till Shepherds Bush och shoppingcentret Westfield på eftermiddagen. Jag kände att jag behövde komma bort från datorn lite då jag kände att stressen började krypa på. Den kom redan från morgonen eftersom jag 1) måste ringa (har stor telefonfobi) och 2) till skatteverket ännu en gång. Två dagar efter varandra kan få vem som helst stressad. Igår morse ringde jag för att kolla upp en sak som jag skulle betala (jag fattar noll av breven de skickar men vill veta vad jag betalar för). De förklarade tålmodigt och jag betalade genast efter samtalet och trodde att allt var klappat och klart. När jag en timme senare hämtade posten hade jag fått ännu ett brev från skatteverket, med ett annat belopp som skulle betalas. Så, då blev det bara att ringa upp i morse igen och be dem förklara sig. Det är såååå mycket enklare när man är anställd och företaget sköter om alla skatteärenden och man INTE behöver betala skatt på förhand som sedan justeras hit och dit.

Nå, jag gick runt på shoppingcentret som var ganska lugnt och behagligt mitt på dagen, mest arabkvinnor i hucklen  som antagligen är hemmafruar. Jag var på jakt efter ett par glansiga svarta byxor som jag planerat att köpa i ett par år redan och lyckades faktiskt hitta ett par, och på Dorothy Perkins av alla ställen. Jag hittade också en klänning på samma plats. Jag ska ta foton i morgon och sätta upp när ljuset är bättre.

Efter två timmar hade jag shoppat klart och tog bussen hem igen. Eftersom jag inte kände för att stå i ett kolsvart kök och göra mat gick jag och köpte en kebab-takeaway. Jag köper takeaway kanske två gånger om året eftersom jag anser att om jag betalar för att någon gör min mat vill jag också äta där. Den här take-awayen har bord men noll atmosfär, det är mest byggarbetare och pensionärer som sitter där.
Skrovmålet är serverat, grillade kycklingbitar med sallad och en diet coke. Perfekt LCHF. De frågade tre gånger om jag faktiskt inte ville ha pitabrödet som hörde till portionen men jag tackade envist nej:-) Det är uppenbarligen ovanligt att folk inte vill ha bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...