29 november 2013

Stereophonics-konsert i O2-arenan

Igår var Steve och jag till den massiva O2-arenan i Greenwich, det var nämligen dags för Stereophonics konsert. De har gjort låtar som Maybe tomorrow som var ledmotivet till Oscarsbelönade filmen Crash (se officiella videon HÄR, Dakota (se videon HÄR), In a moment (se videon HÄRGraffiti on the train (se videon HÄR), Violins and tambourines (se videon HÄR), Rewind (se videon HÄR) mm, mm. De har mååååååååånga hits men av någon konstig orsak har de ännu inte slagit igenom i Norden vad jag vet fast de har hållit på i fler år. Jag är helt förälskad i sångaren, Kelly Jones, röst, den är så sexigt hes (skitsnygg är han också tycker jag). Det otroliga är att han låter lika bra live som på CD.
Vi kom i god tid till arenan då vi planerat att äta äta en lätt middag där. Vi var emellertid inte de enda med de planerna för de var utanför varenda restaurang. Tillslut ställde vi oss ifallafall och köa till en och 30 min och en drink senare fick vi vårt bord. Jag beställde något med grillad kyckling, bacon och sallad, det visade sig vara sandwich trots att det inte stod det i menyn. Det blev mycket över när jag var klar.
Sedan var det bara att sätta oss på våra platser och njuta av fantastisk musik.
Snygging
Spela piano kan han också.
Tyvärr var vi tvungna att åka före de sista två låtarna för att undvika massexodusen till tunnelbanan.

2 kommentarer:

  1. Hade de scenen i ena ändan? När vi var där sist så var scenen i mitten vilket gjorde att vi som stod på golvet såg jättebra Robbie på scenen. Vi trodde också att det skulle bli rusning efteråt men allt gick lugnt till och det var inga köer även om vi väntade till slutet. Men vi kom på att det nästa gång lönar sig att ta sig dit tidigt på kvällen eftersom vi också hade problem att hitta en restaurang utan lång kö.

    SvaraRadera
  2. Jag tror de ändrar lite beroende på vem som uppträder. När jag var dit på Justin Timberlake för några år sedan så var också scenen i mitten.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...