4 juni 2014

Bokat var det här

Lillördag och snart åker Steve och jag in till Richmond för middag med våra vänner Ivonne och Seth. Efter att ha varit grått och regnigt hela dagen har det äntligen spruckit upp. Ironiskt nog så började det regna som värst 15 minuter efter att Steve åkte ut med cykeln så det blev en kort runda för honom. Han såg ut som en dränkt katt när han kom hem:-) Tur jag tränar på gym så jag slipper vara beroende av vädret.

I morse fick Svanhild och jag äntligen tummen ur och beställde flyget till Istanbul, Turkiet dit vi kommer att åka i mitten av september. Kul att ha något att se fram emot också på hösten. Nästa punkt blir att hitta ett bra hotell, men det är nog tio gånger enklare än att sitta och jämföra flyg och datum på olika resetjänster. När jag skulle boka mitt flyg i morse hade det gått upp med 40 pund sedan igår kväll så vi flyttade avresedatum en dag framåt.
Igår gick Steve och jag på bio och såg den senaste X-Men-filmen. Den var bra men man fick hålla sig fokuserad för det var mycket hopp mellan framtid och dåtid.

2 kommentarer:

  1. vi har haft så varmt här de senaste dagarna, tror vi tar med oss vädret till London i nästa vecka, jag och Linnéa. Det har lovats upp till +28 i London...det har vi här idag, så man sitter och svettas på kontoret med alla fönster öppna..

    SvaraRadera
  2. Halla, du kom upp da jag googlade Finlandssvenskar I London. Jag funderar pa dethar med sprak just nu, hor inte riktigt hemma I vare sej Finska eller Svenska kyrkan, tex. Vet du om det finns nagon community? Jag vantar tvillingar, sa nu borjar det bli en grej som jag tanker pa!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...