15 juni 2014

Fotboll med bbq

Här kommer några bilder från gårdagens bbq- och fotbollskväll hos Steves kompis Duncan och hans fru Melanie.

Vi tog tåget till Strawberry Hill och promenerade nästan i en halv timme för att komma till Duncans hus. Utanför en affär vid stationen upptäckte vi en parkeringsplats för hundar:-)
Männen dras alltid till grillen som av en osynlig kraft. Ryan, Duncan och Steve. Det blir alltid att jag mest står och pratar med killarna när jag är på fest hit, de är alltid så lättsamt underhållande:-)
Steve hade köpt med sig råa stora räkor som de slängde på grillen. Så otroligt gott och något vi absolut måste göra nästa gång vi grillar i Wandsworth Park.
Redo att ätas. Igår doppade vi dem i smält smör som smaksatts. Min personliga favoritdippsås för skaldjur är nog majonnäs med citron eller någon annan krydda.
Det grillades även spett med chorizo och kyckling och kycklinglår. Vi hann inte grilla kycklinglåren färdiga förrän fotbollsmatchen mellan England och Italien började kl 23, men vi åt dem i pausen istället. Spetten var jättegoda.
England förlorade gårdagens match, som många av er redan vet. Jag är noll intresserad av fotboll och bryr mig inte om vilket lag som vinner och som tur är känner Steve likadant även om han brukar titta på sammandragen. Det räcker för honom att se målen. Det är ganska kul dock att se hur engagerade andra är och det råder riktig fotbollsfeber i det här galna landet.

Imorgon är det teaterdags igen, jag ska gå och se en pjäs med de kända skådespelarna Carey Mulligan och Bill Nighy. Det är kul att se kända filmskådespelare live på scenen. Jag ska också lägga upp bilder av helgens klädshopping, jag vet att ni vill se dem;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...