15 juni 2014

Skön söndag

Trevlig söndag på er. Här har vi varit i gång sedan 9 i morse trots att vi kom hem från bbq hos Steves kompis först kl 2. Klockan 10 var det dags för en timmes Body Pump som gick utan problem trots att jag drack en flaska rött vin igår. Det var dock under 5 timmar och rött vin brukar inte ge mig baksmälla.

Nu är jag och Steve nyss hemkomna från ännu en mycket god Sunday Roast carvery på lokala puben The Armoury. Puben är mycket mysigt inredd och det känns nästan som om man sitter i någons vardagsrum. På fredagar bjuder de på gratis live musik så det måste vi ännu prova på. Idag var det dock tunnt mellan kunderna när vi var där och det berodde säkert på att de flesta ännu låg och sov ruset av sig efter gårdagens sena VM-match mellan England och Italien. Pubchefen berättade att de hade fått ut sista kunden halv två på natten (normalt stänger pubar 23.30 men de hade säkert fått något specialtillstånd när det nu är VM i fotboll)
Maten var lika god som vanligt. Jag gillar när man kan välja sidorätter till köttet själv och eftersom jag inte äter minimalt med kolhydrater så gick jag loss på deras "prinskorvar", kokt kål med bacon och blomkål med ostsås. Steve, som i vanliga fall inte gillar blomkål åt den här med god aptit. Några "stuffing balls" blev det också även om de nog inte är kolhydratsfria. Kött får man alltid mycket av.
Enda problemet med den här puben är att deras knivar är lika vassa som smörknivar vilket gör dom nästan obrukbara när man ska skära i kött. Steve erbjöd sig att gå och fråga om de hade någon stekkniv och kom tillbaka med den här, det var den enda vassa kniven de hade:-).
Efter lunchen gick vi igenom shoppingcentret. Jag hade redan köpt några plagg på H&M i morse efter gymet så jag iddes inte kolla på mer kläder.

Så här öppnar vi förresten vår tvättmaskin nuförtiden. Den är hela 15 år gammal och igår stod Steve plötsligt med handtaget i handen här han skulle stänga luckan. Det var inte så förvånande eftersom plast inte håller alltför länge. Vi befarade att vi skulle tvingas köpa en ny tvättmaskin bara för detta eftersom det knappast finns reservdelar till en så här gammal maskin. Det kändes emellertid som en lite onödig utgift eftersom själva maskinen fungerar perfekt ännu. Då kom Steve upp med iden att han skulle bränna bort resten av handtaget och sticka in en skruvmejsel istället för att stänga och öppna haken som håller luckan på plats. Det ser ju inte så snyggt ut men det fungerar och vi slipper punga ut med flera hundra pund ännu en tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...