29 juni 2014

I shoppingtagerna

Så har vi söndag igen. Steve och jag har just kollat igenom ytterligare två episoder av den danska kriminalserien Brottet (tror jag den heter på svenska) eller Killing på engelska. Fick låna box-setet av Sofia och Kim. Det är långa avsnitt så mer än två per kväll hinner vi inte. Vi blir väl klara lagom till jul för det är många episoder på varje DVD:-)

Idag började jag dagen som så många söndagar nuförtiden, med en timmes Body Pump. Jag brukar sätta larmet på halv 9 för att hinna vakna till men har hittills lyckats vakna av mig själv före larmet går vilket gör det lättare. Efter lunch gick Steve och jag till till Fulham Broadway eftersom vi inte har varit där på ett tag. Det finns väldigt få intressanta affärer där men vi kom oss iallafall ut.

När vi kom hem igen så jobbade jag undan ett par timmar för att få ett litet försprång på morgondagens projekt eftersom jag ska på massage i Putney vid 13-tiden. Det blir lätt en utflykt på 2 timmar innan jag är hemma igen och det är stressande om man då har projekt som väntar på att levereras samma dagnär man kommer hem.

Den här helgen har jag också lyckats shoppa lite "nödvändiga" saker i vårt shoppingcenter, och som vanligt i racerfart. De här snygga lädersandalerna hittade, provade och köpte jag från Jones Bootmaker på fem minuter. Jag har länge velat ha ett par lädersandaler som inte är för höga och absolut inte för låga och när jag såg dom här så tvekade jag inte. Designen är tidlös så de här kan jag använda resten av livet om jag vill:-)
Jag gjorde också ett par gymplaggfynd på TK Maxx. Jag har en topp av samma märke tidigare och nu köpte jag två till. Märket heter Marika. De har perfekt längd och jag gillar deras ovanliga skärningar i ryggen. Den grårandiga har ett par knutar där bak...
Och den blåa en tvinnad ryggdel. Nu har jag nog tillräckligt med gymtoppar för en tid framåt så jag slipper söka fler.
Imorgon ska jag lägga upp bilderna från gårdagens middag på restaurangen Criterion som var riktigt trevlig.

Nu ska Steve ut och träna på cykeln och jag ska nog kolla ett avsnitt eller flera av Mad Men på datorn. Det är typ inget annat än fotboll på TV och den sporten klarar jag mig lätt utan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...