17 juni 2014

Teater och shopping

Färdigjobbat för idag och nu har jag nyss ätit en burgare gjord på malet råddjurskött. Köttet finns någonstans under det stekta ägget, smälta osten, löken och gurkan:-). Jag sprutade också över massor av fullfet majonnäs.
Igår var jag som sagt på teater och såg den nya pjäsen Skylight. Den öppnar officiellt imorgon så det var någon sorts förpremiär. Pjäsen var riktigt bra, ett drama men ändå med flera inslag av humor, speciellt från Bill Nighy. Han spelar alltid excentriska personer med stora gester ... eller så är det han som är excentrisk och gör rollen till en del av honom.
Jag gillade scenen jättemycket. Den skulle föreställa lägenheten där Carey Mulligans karaktär bodde i östra London och bakgrunden såg exakt ut som ett council house (där man dumpar arbetslösa och lågavlönade) i bakgrunden. Köket var fullt fungerande med rinnande vatten och spis där hon gjorde pasta under första akten. Det är sällan man känner lukten av pastasås när man är på teater:-)
Bilderna tagna från westendtheatre.com
Här kommer bilderna på helgens shoppingfynd på GAP och H&M. Jag börjar med GAP

Blå topp med GAP:s logo. Jag är normalt inte så förtjust i att gå i kläder med logotypen tryckt på dem men den här tröjan var så underbart mjuk.
Ett par enkla vardags-t-shirtar
En mycket skön kjol i grå bomull fick också följa med hem. Den är mycket längre baktill än framtill och är lite omlott i formen. Jag lyckades med konststycket att droppa smält smör på den i lördags men till all lycka fick jag bort fläckarna genom att först dränka dem i diskmedel, skölja dem i hett vatten och sedan slänga kjolen i tvättmaskinen. Phew.
Följande plagg hittade jag på H&M. Problemet med den affären är att de trycker in så mycket plagg på klädstängerna att det är näst intill omöjligt att hitta något. Åtminstone med mitt korta tålamod. Därför var det minst sagt förvånande att jag hittade hela 2 stycken plagg.

Först ut är en knälång klänning i grått och vitt som är längre baktill (har uppenbarligen fått pippi på sådana kläder nu). Den satt som gjuten så nu är det bara det varma vädret som fattas.
Framtill
Baktill
Den här toppen har snabbt blivit min favorit. Den ser ganska oformlig ut på hängaren men genast man har den på sig så faller den helt rätt. Jag gillar "vingarna" på sidorna och det mjuka tyget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...