5 december 2014

Finsk mat i London och teater

Så var ännu en arbetsvecka äntligen till ända. Jag har dock valt att inte överarbeta idag utan gjort dagens project och thats it. Jag har också hunnit på ett Pump-pass, torka ur kryddhyllan och lite andra vrår och skrymslen som jag gått och irriterad mig på länge och väl nu.

Fick precis bokningsbekräftelse från den finländska pop-up-restaurangen Tenu, så nästa lördag ska Steve och jag prova på karelska delikatesser. Restaurangen är bara öppen mellan den 6-31.12, därav namnet pop-up-restaurang, så det gäller att passa på. De finländska kockarna verkar vara kända i Finland och har ett par populära restauranger i Helsingfors. Jag har aldrig ätit karelsk mat tidigare och uppenbarligen var jag tvungen att åka hela vägen till England för möjligheten:-).

Nej, nu är det dags att klä på sig och ta bussen till för mig okända jaktmarker, nämligen stadsdelen Peckham i södra London. Min amerikanska kompis Thad och hans pojkvän är nämligen i London och de bor hos en tjejkompis i Peckham. Vi ska börja med drinkar och småplock innan vi ger oss iväg på lite teater.

Ha en kul kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...