1 december 2014

Måndag.

Så är snart måndagen till ända och den gick utan större problem. Fortfarande grått och trist men inte alltför kallt. Jag och Steve promenerade in till Putney för brunch på vårt vanliga ställe och åt var sin "large breakfast", dvs. stor engelsk frukost. Det var lika gott och mättande som vanligt.

Här är min nya kappsäck, blå med fyra hjul, jag har tagit klivet in i 2000-talet när det kommer till kappsäckar. Inget mer släpande med tvåhjulig väska a la 1995 års design.. Jag köpte den på TK Maxx, som så mycket annat, och nu får vi bara hoppas att den håller några år.

2 kommentarer:

  1. Jag har också en liknande som jag köpte för ett år sedan. Dock reagerar jag ju på alla kemikalier, och allt sprutas ju idag, även så en kappsäck. Så, jag fick "vädra" kappsäcken i nästan ett halvt år innan jag kunde använda den för första gången i somras när Linnéa och jag reste till London. Jag tänkte aldrig få ur lukten ur den, men sen kom jag på att ifall jag sätter dit en bit tyg med droppar av eterisk olja, så kanske lukten försvinner. Sagt och gjort, det tog inte många dar så försvann den hemska lukten och nu doftar allt gott i den...De är nog enklare att använda, de med fyra hjul, behändiga.

    SvaraRadera
  2. Tur att jag inte är känslig för kemikalier som du, det måste vara ett elände för, som du säger, det är kemikalier i allt nuförtiden. Man får nästan vara förvånad och tacksam att man klarat sig så länge man gjort utan sjukdomar så "impregnerad" som man säkert är nuförtiden.

    Min gamla kappsäck är typ från 1995 så hjulen är längst bak på den smala kanten så "bärhjälpen" var minimal. Jag har svurit många gånger när jag släpat den från terminaler till tåg. Steve får överta den om vi ska ut på någon långresa:-) Konstigt att de inte kom på iden med fyra hjul förrän för bara några år sedan.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...