4 december 2014

Bio, träning och shopping

Hej på er. Hoppas ni har haft en bra dag, och snart är det ju helg och allt så sämre kan det va. Här har det duggregnat precis hela dagen och varit grått och trist. Typiskt vinterväder. Till och med Steve var kall som en istapp när han kom tillbaka från posten. Jag har gått både på pilates och body pump på gymet så nu är jag behagligt trött i kroppen ... imorgon på morgonen tänkte jag mig ännu ett body pump.

Ikväll var jag på bio och såg den tredje Hunger Games-filmen. Den var helt sevärd, och absolut inte tråkig. Nu är det bara en Hunger Games-film kvar och den visas i december nästa år. Gillar inte att de drar ut så mycket på lanseringen, hinner glömma bort vad som hände i förra filmen. Den 12 december släpper dom den sista Hobbit-filmen och den ska jag naturligtvis se.
Jag har blivit mer shoppingsugen nu när jag handlat julklappar och har hittat hela två tröjor till mig. Den första hittade jag faktiskt på en välgörenhetsbutik i Putney. Är nog första gången som jag köpt ett plagg från ett sådant ställe men när den nu bara kostade £4,99 och jag varit sugen på den tidigare för betydligt mer på Marks & Spencer så slog jag till.
Den är ljusbeige med små färgglada prickar.
Idag hittade jag den här tröjan på TK Maxx ... när jag skulle köpa julklappar. Den är till hälften cashmire och mjuk som bomull. Det jag föll för var de två dragkedjorna nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...