24 augusti 2011

En vanlig onsdag

Efter en stressig dag på jobbet var det skönt att åka till gymet och svettas på Body Attack. Nu har jag två dagars vila från gymet (har ju varit 3 dagar på raken) fram till lördag. Alla hopp börjar kännas i mitt högra ben. Jag stretchar och stretchar men inget verkar hjälpa. Ryggen är iallafall bättre efter att jag böt till en annan stol, som istället är för låg så snart får jag väl ont i axlarna och armarna eftersom jag måste hålla dem så höggt när jag skriver på datorn. Mina kollegor klagar över att de inte ser mig bakom datorskärmen längre då jag sitter så lågt ned:-) Nå, det är inte många veckor kvar nu på det där kontoret så det borde kroppen kunna klara av.

När jag kom hem gjorde jag middag som bestod av stekt köttfärs och champinjoner med diverse kryddor och en skvätt grädde samt vitkål som stekts i mycket smör och som också fick koka i lite grädde samt ångkokt broccoli. Mumsigt.
På lördag blir det kräftfest med ett gäng kompisar. Ska bli så kul, speciellt om det soliga vädret som utlovades håller i sig. Kräftorna är beställda (ska hämta dem på fredag från Scandinavian Kitchen), ytterligare mat planerad och dekorationer och andra viktiga attiraljer som sprit införskaffade. Idag letade jag också fram olika snapsvisor som jag printade ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...