5 augusti 2011

Lite shopping

Jag har inte hittat mycket att shoppa den här semestern vilket är ovanligt för att vara mig. De bästa REA-varorna är slutsålda och de har ännu inte fått in höstens grejer.

Igår var i allafall Steve och jag in till Jakobstad igen eftersom vi skulle träffa min kusin Pia. Medan vi väntade gick vi in på några av de många presentaffärerna som finns i stan. Jag hittade en hel del som jag skulle ha kunnat ta hem med mig, om vi haft större lägenhet, men nöjde mig slutligen med den här asken i plåt, perfekt till att förvara mina värmeljus som ligger och skräpar överallt.
Tidigare under veckan hittade jag också den här söta klänningen, på Kapp Ahl av alla ställen (tycker att deras kläder har lite fantasilös och gammalmodig design) och på rea. Den är jätteskön på och jag gillar den blåa och gröna färgen.
Annars har jag bara köpt veckotidningar och böcker...och den senaste muminmuggen och en glasskål på Iiittalas outlet i Vasa (det är tradition att shoppa på outletten varje gång jag är hemma:-). Nå, om jag ska bli frilansare snart så borde man väl inte shoppa så mycket, speciellt inte kläder för jag kommer väl mest att sitta i mysbyxor:-)

Ja, snart är den här semestern slut, snabbt försvann den. Jag har dock hunnit få en bra solbränna och har träffat fler kompisar och släktingar än normalt. Igår kom också min fasters man Hasse, min kusin Monika samt hennes dotter Jasmine hit från Sverige. De ska stanna en vecka men jättekul att vi hinner träffa dem under några dagar iallafall.

Ikväll bär det av till Vasa för att träffa Beatrice och hennes Markus. Vi kommer att sova över hos dem vilket ger oss tillräckligt med tid att umgås. Ska bli jättekul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...