13 augusti 2011

Hård träning kräver bra mat

Idag var det dags för en timmes Body Attack igen. Har inte "attackat" på två veckor och jag höll på att dö av ansträngning; lungorna brände och hjärtat slog. Otroligt och nedslående hur snabbt kondisen försämras på bara några veckor.

När jag kom hem var det dags för storstädning så nu är allt rent och fräscht igen...eller så fräscht det nu kan bli med heltäckande mattor... Finns ingen bättre känsla än när allt är städat och man kan bara sätta sig ned och njuta.

När vi var klara med städningen hade klockan hunnit bli 3 och det var dags att svänga ihop en lunch. På vägen från gymmet hade jag gått till affären och köpt ingredienser till hamburgare, har inte haft en på länge, dvs. gjort en själv, och jag har haft stora cravings efter en saftig biff.
Först gjorde jag hamburgerbrödet, dvs. de fantastiska mjölfria ostfrallorna.

Medan de gräddade i ugnen gjorde jag biffarna (blev 3 st) som innehöll 400 g malet kött, 1 ägg, 1/2 dl grädde, 2 krossade vitlöksklyftor (jag gillar vitlök:-), 1 msk kalvfond, svartpeppar, salt och chilliflakes för lite extra hetta. När köttet var nästan klart satte jag två skivor ost på en av biffarna som långsamt fick smälta. Till hamburgaren åt jag sallad, rödlök, stekt bacon, majonnäs och senap. Åh så gott!!

1 kommentar:

  1. mm..ser gott ut. Råkar du ha receptet på ostfrallorna nånstans i din blogg? Hur många kolisar innehåller de?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...