24 mars 2012

Bio och Berlin

Kom just hem från en timmes promenad i solen och nu sitter jag och dricker eftermiddagskaffe med grädde. Mycket godare än den vattniga fettfria mjölken som man envisades med tidigare.

Jag har också hunnit med en timmes Body Attack, men eftersom man inte precis får sol på sig i en gymsal så det behövdes ännu ett "pass" ute.

Efter mitt gymbesök gick in på Boots för att köpa bomulls"plattor" (som man tar bort smink med) och hårspraj, men lyckades också få de här nagellacken med mig. Man fick två för priset av tre och eftersom jag är så förtjust i nagellack så kunde jag inte hålla mig. Blev ett lite dyrare besök än jag tänkte mig.
Ljusblått, rosa och grått. De ser ut som godis.

För övrigt så har jag också hunnit med att boka en resa till Berlin. Jag och min kompis Svanhild kommer att åka dit över en lång helg i början av juni. Jag gillade ju Berlin i gråaste november så det kan ju bara bli bättre i juni. Vi har ännu inte bokat hotell men det borde inte vara alltför svårt. Fördelen är att jag nu känner till Berlin och vet vilka områden som är bra att bo i.

Ikväll ska Steve åka och träffa sin kompis Duncan (de kommer ju inte att träffas på heeela två veckor när båda två ska på semester:-) så jag kommer att underhålla mig själv genom att gå på bio. De är som hopväxta vid höften de där två, talar i telefon minst en gång om dagen, och det är inga korta samtal, och träffas varje vecka. Kanske det blir så när båda är enda barnet, de får söka syskon på annat håll. Tänker iallafall jag skulle se den här filmen. Den handlar om en man som börjar ett nytt liv ute på landet med sina barn när hans fru dör och får ett helt zoo på köpet.
Härligt att bo bredvid en stor bio med fan vad biobiljetterna är dyra (såvida man inte går på tisdagar när det är halva priset). £10 pund får man hosta upp nuförtiden! Som tur är pågår det en kampanj på Cineworld som ger en heeeela 10 % rabatt när man bokar via nätet, dessutom har de tagot bort online-bokningsavgiften på 80 pence för tillfället. Jag fattar inte poängen med att tvingas betala för att göra allt själv?!

2 kommentarer:

  1. vi såg hotel Marigold idag på bio, den var trevlig, dock inte så komisk som jag hade väntat mig. En hel uppsjö av Englands bästa skådisar var representerade. Här kostar biljetterna 9€, det blir bara dyrare varje år, men vi går inte så ofta,tack o lov.

    SvaraRadera
  2. Den går här också men är sällan jätteintresserad av att se brittisk film, inte riktigt samma humor som min. De höjer biljettpriserna varje år och sedan undrar de varför så många laddar ned piratkopior från nätet?!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...