2 mars 2012

Utflykt till ingenting

Idag tog Steve och jag tåget till Twickenham Junction och Parcel Forces depå. Steve behövde omgående få hem den nya leveransen av produkter som han säljer på ebay. Han har sålt massor den här veckan och blev utan produkter snabbare än han tänkte sig, så det var bråttom att få ut produkterna innan kunderna skulle börja ringa. Han trodde inte att han skulle få hela försändelsen hem själv så jag sade att jag kan följa med honom.

TJ är verkligen inte ett stället man besöker för varken shopping eller mysiga promenader, allt man såg var skräp, buskar och ett industriområde. Vi bara hämtade varorna, packade om dem i väskor och ryggsäckar och åkte hem igen.

Väl hemma var klockan halv tre och jag insåg att jag inte hade ätit något sedan frukosten kl 8, jag var inte ens hungrig. Det skulle inte ha hänt i mitt "gamla" liv när jag började känna mig sugen redan 2 timmar efter frukost. Jag snurrade snabbt ihop en köttfärssås till min LCHF-pasta som blev jättegod
Efter arbetsdagens slut gick vi ut på ett par drinkar och avslutade kvällen på vår lokala indiska. Jag beställde mina favoriter; kryddig grillad lammfärs (enda gången jag äter lammkött då det är så kryddat att jag inte känner lammsmaken) till förrätt och tandoorilax till huvudrätt. Ingen kolhydratstark sås, ris eller bröd för mig tack. Vi beställde också ett par grönsaksrätter (en med äggplanta och en med spenat och lök) som sidorätt. Oj vad vi var mätta, och nöjda, när vi gick därifrån.

Imorgon kommer Carola och Annika över på middag. Alla ingredienser är inköpta och innan jag går och lägger mig ska jag sätta en stek i ugnen. Jag gillar verkligen att anordna middagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...