29 mars 2012

Dagen före minisemestern

Nu är allt packat och klart för morgondagens resa till Ilfracombe i Norra Devon (västra England). Dagen har minst sagt varit hektisk med två gympass, Zumba och Pilates, jobb, 1 timmes promenad i solen, mera jobb, åtföljt av en mycket trevlig och avslappnande middag med Mia på Albannach i Trafalgar Square (Mias gamla "hoods" visar det sig), följt av ett par drinkar på en pub bredvid. Ett perfekt sätt att inleda en långhelg.

För övrigt tror jag att jag har drabbats av reumatism i långfingret, se hur sned det ser ut (åtminstone jämfört med alla de andra fingrarna, de är faktiskt raka, believe it or not:-)). Min farmor hade reumatism i händerna vilket ledde till att hon bokstavligen hade tummarna mitt i handen och fingertoppar som pekade åt alla håll. Hon sa alltid att det berodde på att hon haft händerna i kallvatten så ofta när hon blandade foder till sina kor och grisar. Jag kan inte skylla på något annat än gener...eller möjligtvis på Englands fuktiga och kalla inomhusklimat på vintern. Långfingrets mittersta led har varit svullen och öm i veckor nu och jag kan inte längre bära ringar på fingret.
Well, nog klagande för idag. Imorgon åker vi iväg ut på engelska landsbygden och jag kan troligen inte blogga förrän vi kommer tillbaka till London på måndag. Det finns inte ens täckning för min O2-operatör! Hoppas ni får en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...