10 mars 2012

Vårvindar friska

Nu börjar det bli riktigt varmt när solen skiner. Steve och jag gick in till Clapham Junction efter mitt lördagspass med Body Attack och jag tvingades till och med ta av mig jackan. Det är en stor händelse eftersom jag är så frusen av mig, går med halsduk typ fram till mitten av juli. Jag gillar Northcote Road i CJ på lördagar med sin franska marknad och folk som sitter och njuter av god mat eller en öl på uteserveringarna. Man får en lite kontinental känsla.
Löven har börjat spricka ut på vissa träd.
Påskliljorna blommar också på sina ställen.

Det var inte bara för den franska marknaden som Steve och jag gick in till CJ utan min kompis Mia textade mig igår och berättade att Lidl har en eller flera skandinaviska veckor och det måste naturligtvis utforskas. Nordisk mat är väldigt inne här för tillfället. Tyvärr verkade de ha missat temat på Lidl i CJ för det var samma utbud som vanligt:-(

Igår träffade jag för övrigt Suss för en mycket trevlig after work. Vi satt tre timmar på restaurangen Albannach i Trafalgar Square och pratade, åt och drack. Tiden bara flög iväg. Därefter gick vi på ännu en drink till en pub i närheten där vi för övrigt gjorde lite kändisspotting; den engelska toppmodellen Agyness Deyn. Det var Suss som såg henne först, för jag ser ju inte folk:-) Hon var klädd som en bag lady med en herrkavaj storlek XXXL och en oformlig klänning, men visst var det hon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...