20 mars 2012

Hemmakontor och bio

Vilken härlig vårdag vi har haft i London idag! Solen har värmt skönt från en klarblå himmel och det har doftat nyklippt gräs från parken/fd gravgården nära oss. Skulle gärna samla den doften på burk och ta fram på vintern, nyklippt gräs är verkligen sommar för mig.

Idag kom min kompis Ivonne över för några timmar mitt på dagen och vi satt och jobbade sida vid sida. Hon har börjat frilansa för samma företag som mig (hon jobbade också där för ett antal år sedan och det var där vi träffades) och behövde hjälp med att lära sig de olika programvarorna som vi använder.

Jag hade gärna bjudit henne på lunch men hon är på diet och hennes diet, kallad Doukan (ganska populär i England), tillät henne bara äta proteiner och grönsaker idag. Jag sa att hon fick gärna göra en omelett, men utan grädde och ost då:-) Doukan är liiiite likadan som LCHF med fokus på lågt kolhydratintag, men man får inte äta vissa livsmedel vissa dagar (nästa vecka skulle hon få äta ost). Onödigt krångligt tycker jag, kroppen vet inte vilken dag på veckan det är. Man ska visst inte äta alltför mycket fett heller vilket gör att man lätt blir hungrig. Jag skulle inte kunna följa den livsstilen någon längre tid, för mycket planerande.

Steve är ännu hos sina föräldrar och när Ivonne åkt hem åt jag en fräsch middag på norsk lax och lite annat ditt och datt och gick på bio.
Efter lite velande fram och tillbak valde jag att se Robert Pattisons senaste film, Bel Ami. Jag har ju en liten "tonårs-crush" på RB just nu och skulle aldrig ha fått Steve med mig:-). Jag gillar kostymfilmer och rekommenderar verkligen den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...