7 mars 2012

Onsdagslättja

Steve har cyklat till sin kompis och jag ligger som bäst på soffan och jobbar lite och läser bloggar. Dagen har bestått av klassen "Tone and tight" som var den bästa hittills måste jag säga, mycket kardio, hantlar och snabb musik. inte så mycket ben- och bakträning vilket jag hatar. Jag fick nästan andnöd och då är träningen bra enligt mig. Det känns ordenligt i bakmusklerna nu, speciellt efter gårdagens Body Conditioning (instruktören vi har där är en slavdrivare:-) så det ska bli skönt med lite mindre muskelträning imorgon så att kroppen får vila lite, Zumba och Pilates innehåller nästan ingen muskelträning utan fokuserar mer på att få kroppen smidigare och böjligare.

Jag har också besökt kiropraktorn som jobbade lite mera på nedre delen av min rygg eftersom den har gett mig problem igen den senaste veckan.

På agendan för imorgon står, förutom gym, ett teaterbesök. Jag har tvingat Steve att komma på teater med mig, The Woman in Black. Den lär vara mycket bra (en rysare) och den går dessutom som film nu på biograferna. För att bo i teaterns och musikalernas mecka så går jag väldigt sällan och ser någon, vilket är näst intill skandal.

Annars så verkar Steves viktminskning har satt igång. Efter ett par dagars klagomål över att han inte gått ned något (han har ju bara "dietat" tre dagar men förväntar sig uppenbarligen mirakel:-) så berättade han mycket glad ihågen i morse att han gått ned 1 kg. Det är jättegoda nyheter för nu kommer han att känna sig mer motiverad att kämpa lite. Hoppas nu bara att viktnedgången fortsätter i jämn takt.

2 kommentarer:

  1. Hej, skrev till dig förut men verkade inte få något svar. Bor också i London och går på lchf men jag lyckas inte hitta fiberhusk och profiler och allt som man ska ha till.

    SvaraRadera
  2. Hejsan, oj, jag måste ha missat din kommentar:-(. Jag har hittat fiberhusk (psyllium husk på engelska) en gång hos Holland and Barrett men nuförtiden köper jag det alltid på nätet. Bara googla "psyllium husk" så kommer det upp en massa sajter som säljer det. Mandelmjöl finns på hos större Sainsburys, men säkert också på t.ex. Tesco. De har dock max 200 g påsar. (jag beställde dock senast 2 kg från LCHFbutiken i Sverige). Kokosnötsmjöl beställer jag på nätet eftersom det med minst kolhydrater inte finns i England. Jag har beställt det både från Tyskland (nu senast) och Belgien. Är man inte så jättenoga med kolhydrathalten så kan man nog också hitta leverantörer i England ocskå (blir säkert billigare:-)). När man beställer t.ex. kokosnötsmjöl och mandelmjöl kan det kännas lite dyrt (speciellt när man ser frakten:-) men de är båda ganska dryga. Hoppas det här hjälper. Hör gärna av dig igen

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...