4 portioner
2 msk silverlök (jag valde vanlig gul lök)
4 dl creme fraiche
2 msk vitvinsvinäger
1 dl färsk, finhackad persilja
2 tsk torkad dragon
1 tsk gurkmeja
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
Riv löken. Blanda försiktigt ihop alla ingredienser och ställ kallt en stund för att låta smakerna mogna. Otroligt gott till kött!
Till efterrätt gjorde jag mina gamla trogna kokospannkakor. Steve var helt lyrisk för det var hans första efterrätt på hela veckan:-)
Imorgon lär det bli 17 grader (i skuggan) och strålande sol och jag har redan förberett Steve på att jag skulle vilja besöka Richmond Park (han är inte mycket för promenader OCH sol så man måste ge honom tid att smälta informationen:-). Jag har tidigare bara kört igenom den ett par gånger med bil men nu skulle det vara kul att ströva omkring lite. Det är så synd att slösa bort en vacker dag med att sitta inne.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar