10 augusti 2012

Finsk fredag

Trevlig fredag alla! Hoppas ni har lika mycket sol som vi har här. Idag har jag också spenderat ett par timmar i parken och latat mig med bra musik i hörlurarna och en spännande deckare av den svenska författaren Keppler. Samma procedur imorgon och på söndag tror jag.

Ikväll blir det SuomiDisko med Nina på puben The Metropolitan i Westbourne Park, norr om Notting Hill. Är väl inte det största fanet av Finnhits, även om det fanns några bra sånger när de begav sig, men det är kul att testa på nya saker och ställen och det Westbourne Park är nytt för mig. Så jag är inte den som säger nej när jag får roliga förslag:-) För att göra saken ännu bättre så går det en buss från Wandsworth rakt dit så lyxigare kan det inte bli!

Nej, nu ska jag svänga ihop en mozzarellawrap igen. Har ätit den fast huru många gånger och har inte tröttnat än. Dessutom är jag är mätt en halv dag efter den och perfekt som magisolering när man ska ut på after work:-)

2 kommentarer:

  1. Sorry att jag glömde höra av mig..satt plötsligt i Tooting och åt med två fransyskor:) Hoppas ni hade trevligt. Själv är jag redan hemma och skulle gärna ta mig ut igen medan en annan del av mig bara vill gå och sova..:)

    SvaraRadera
  2. No worries:-) Hur var Tooting? Det var ganska många finnar på puben men som Nina konstaterade, "diskot" borde ha hållits på vintern för nu var vädret så fint att de flesta av oss satt utomhus. Jag gick och lade mig vid 1, trots att busschaffisen körde som en F1-förare. Han hade uppebarligen bråttom hem också:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...