24 augusti 2012

Fredagsaktiviteter

Lugnt värre idag, men jag ska inte klaga, det är som tur är inte många dagar som dessa.

Till lunchen blev det samma goda sallad som igår. Favorit i repris. De som säger att LCHF-kost är färglös och ohälsosam har noll koll...såvida inte alla näringsämnen och vitaminer kommer från pasta/ris/potatis. Då är LCHF-kost jätteohälsosam.
Efter lunchen strosade jag runt i vårt shoppingcenter en timme och köpte lite ditt och datt; bomullsrondeller (kallas de så, de platta bomullstussarna?!), rem till resväska, blandade frön från hälsokostaffären att sätta i mina bröd, samt tre DVD-skivor. En av dem var första säsongen av Mad Men. Jag har inte sett ett enda avsnitt av Mad Men trots att alla bara äääääälskar serien. När de nu sålde alla säsonger så billigt på HMW så beslöt jag mig att slå till med den första. Kan vara bra att ha någon regnig höstdag.
Senare i eftermiddag har Steve och jag planerat att åka in till Richmond för att besöka en affär som lär sälja billiga trälaminatgolv. När vår polska byggare kommer tillbaka från semestern i mitten av september tänker vi boka upp honom att riva ut de heltäckande mattorna och sätta in trägolv en gång för alla. Vi har också funderat på att måla om väggarna i vardagsrummet, hallen och kanske sängkammaren. Färgen börjar se lite nött ut. Jag skulle gärna sätta upp en fondtapet i vardagsrummen istället för att bara måla om fondväggen igen, det borde till och med Steve och jag klara av:-) Få se om vi kommer överens.

2 kommentarer:

  1. rekommenderar inte laminat, vi har haft det i våra lägenheter så många år nu. Det är ok i en varm lägenhet, men i den vi bor i nu är laminatgolven så kalla vintertid, dessutom hala att gå på. Vi kommer att lägga in plastmatta eller parkett i framtiden, bara vi får råd.

    SvaraRadera
  2. Det löns inte att sätta in helträgolv i den här lägenheten så det blir nog någon slags mellanversion. Vi sparar den riktiga lyxen till nästa bostad som vi köper:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...