11 augusti 2012

Sol, sommar och lördag

Hej hopp, här är en som är på gott humör; solens makt är stor:-) Men sedan har jag inget emot lite regn då och då också om jag får sitta inomhus och mysa med tända ljus. Allt har sin charm...förutom engelsk vinter när det är typ noll grader både inomhus och utomhus och kondensen rinner från fönstret och möglet frodas.

Gårdagens finska disko var helt bra, det var en hel del finnar där och de spelade massor av gamla godingar. Men, som Nina sa, det skulle ha varit bättre om det hållits senare på året för nu var vädret bara för skönt för att sitta inomhus och det var inte bara vi som satt ute på pubens balkong och njöt hela kvällen. Nästa gång:-). När puben stängde tog vi buss 28 direkt hem, den stannar 100 meter från min lägenhet. Lyx. Det verkade också som om chauffören hade bråttom hem för natten också för jisses vad han gasade, man fick nästan klänga sig fast i räcken.

Idag har jag hunnit svettas på Body Attack och träffa Jenny på ett mysigt cafe på St Johns Hill och diskutera livet. Jag har också hunnit jobba undan lite. Har ett stort projekt att göra och lämna in på måndag och därför ville jag få undan alla småprojekt och bara fokusera på en uppgift.

Ha en trevlig fortsättning på lördagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...