1 augusti 2012

Tillbaka i vardagen

Jahapp, så var man då tillbaka i London igen. Det blev uppstigning kvart före 4 men jag tror inte jag sov mer än en halv timme under natten. Jag var allt yr när jag kravlade mig upp.

Min alltid hjälpsamma bror Magnus skjutsade mig till flyget i Vasa, en resa som tar ca 1 timme. Som tur var var han inte lika trött, men så hade han lyckats sova 2 timmar också:-) Det går någorlunda att stiga upp tidigt på sommaren när det nästan är dagsljus vid 4, men aldrig att jag skulle åka så tidigt på vintern.

Jag hade ju uppgraderat mig till business class från rutten Hesa - London och det var skönt att få en hel bänkrad för mig själv och inga ungar som skrek i raden bakom eller sparkade på ryggstödet.

Innan frukosten serverades fick vi en meny. Varför vet jag inte för det var inte det som stod på menyn som serverades.
Vi fick en variation av engelsk frukost som smakade helt ok. Jag hoppade över den sötade youghurten, fruktsalladen och brödet, dags att börja äta hälsosamt igen. Jag slog dock till med en flaska champagne, när det nu ingick i priset. Dessutom har mousserat vin ofta den effekten på mig att jag blir trött, så jag lyckades sova in en timme på flyget:-)
Vi landade på exakt utsatt tid och efter att ha seglat genom passkontrollen (var är människorna?) så var det dags att hämta väskan. Det var få väskband i rörelse men det tog ändå 30 min innan jag fick min. Inte undra på när det kom en väska var 30 sekund.
Well, när jag fått min blytunga väska tog jag tunnelbanan till Hammersmith och därefter bussen till Wandsworth. Allt gick som på räls, inga förseningar någonstans. Jag hade ringt och förvarnat Steve att han måste hjälpa mig att bära väskan uppför de tre trapporna till lägenheten, för annars skulle det säkert ha tagit mig en timme. Han var på väg till Hampton Court för att kolla OS-tidskörningen på cykel med ett par kompisar, men jag hann hem precis i tid innan han skulle åka iväg. Det blev mest hej och hejdå:-)

Nu har jag packat upp allt och räddat krukväxterna från en säker drunkningsdöd. Steve hade nämligen varit på väg att vattna ihjäl dem och de flesta flöt omkring i sina ytterkrukor. Han hade verkligen tagit mig på orden när jag sagt att han måste se till så att de inte torkade:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...