14 augusti 2012

Massage och marockanskt

Idag har det varit ännu en solig och varm dag, som jag tyvärr inte har sett mycket av eftersom jag har jobbat hela dagen för att få undan så många projekt som möjligt för imorgon. Steve frågade i morse om jag har mycket att göra. Jag som tolkade det exakt som han frågade, om jag har mycket att göra, sa ja, så mycket jag vill ha. Senare kröp det fram att han frågade eftersom han, om jag inte hade haft mycket att göra, hade velat att vi gjort någonting. Jag sade då åt honom att han måste fråga direkt och inte gå runt i cirklar. Jag uppfattade det bara som om han var intresserad av min arbetsbörda.

Nu hade jag dock inte kunnat åka iväg någonstans på så kort varsel eftersom jag hade flera deadlines under dagen, men jag lovade honom iallafall att vi ska göra något imorgon på eftermiddagen. Naturligtvis har de lovat regn för imorgon men förhoppningsvis bara skurar. Så, nu har jag jobbat ganska intensivt hela dagen och kvällen, jag hann inte ens äta lunch annat än en skiva fröbröd, för att göra eftermiddagen fri.

Jag fick dock möjlighet att sticka ut näsan när jag gick in till Clapham Junction för min månatliga sportmassage. Min vanliga massör har tyvärr slutat så idag var det dags att testa ersättaren. Hon var helt bra, lite annan stil, men inte dålig alls. Dessutom var hon ganska tystlåten vilket jag faktiskt föredrar så att jag kan slappna av tillräckligt.

När jag kom hem igen stod en tajine och puttrade på spisen. Steve hade blivit sugen på långkok och googlat fram ett gott recept på kycklingtajine. Vi ska besöka vår favoritnordafrikanska restaurang Azou på lördag så jag antar att det var det som triggade igång hans tajinsug:-). Rätten innehöll kycklinglår utan ben, kikärtor, tomat, massor av kryddor, ett par potatisar. Receptet innehöll också honung, nästan en halv dl!, vilket jag tyckte var onödigt för den gjorde rätten väldigt söt, men annars var den perfekt så han får gärna göra den igen...utan honung.
Vi hittade tajinen på TK Maxx för några år sedan. Allt som lagas i den blir så mört.
Jag knäckte också ett ägg i tajinen till mig.
Bon apetit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...