26 oktober 2012

Färdigmålat och vitkålsfrossa

Äntligen, vardagsrumsväggarna är målade och klara och allt har ställts tillbaka på sin plats. Nu kan vi verkligen njuta av helgen. Vi är nöjda med färgerna och jag tror nog att vi kommer att använda Nutmeg White i alla andra rum som vi ska måla också. Jag är också nöjd över att jag lyckades övertala Steve att vi skulle köpa satinfärg och inte matt som vi använde förra gången. Matt ser ut som om det är damm på väggen, eller underfärg. Jag var inte alls nöjd med det valet förra gången men Steve var envis.

När det gäller mat så är jag verkligen inne i en vitkålsperiod nu, och sämre saker kan man äta. Till lunch stekte jag kycklingsstrimlor som jag åt med stekt vitkål, sambal oelek, en skvätt grädde och smält mozzarellaost.
Till middag "varierade" jag mig med att äta vitkålen med salami och smält riven ost. Eftersom det är fredag och för att fira att vardagsrummet är klart så festade jag till det med ett glas rödvin...som kommer att följas av ännu ett:-)
Imorgon står Afternoon tea på schemat för att fira min kompis Cecilia som fyllde år i veckan. Det ska bli kul, och gott. Efter testunden får killarna också delta i firandet och det blir nog drinkar någonstans, mer deras grej:-). Steve kommer inte att kunna hänga med den här gången för han ska ha utekväll med sin kompis Duncan i Twickenham som är gräsänkling i helgen och vill få ut maximalt av sin fritid:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...