25 oktober 2012

Kaos

Ja, så här ser det ut i vardagsrummet just nu, alla grejer i mitten av rummet (och några på toaletten) för att kunna måla väggarna. Usch, avskyr när det är ostädat. Jag har fått in en ganska bra jobbrutin den här veckan; mellan 8.30 till 13.00 jobb och gym och därefter målning av väggar mellan 1-2 timmar och därefter jobb igen.

Idag målade vi första varvet på de sista två väggarna och i morgon blir det andra strykningen och så är det klart. På kvällen ska hela rummet vara städat och möblerna på plats. Steve är dock ännu inte 100 % säker på om han gillar den gröna färgen som vi satt på fondväggen och frågade ikväll vad jag skulle tycka om "bränt orange". Nej, sa jag och så var det färdigdisskuterat om det. Jag vet inte hur många gånger jag förklarat till honom att om vi ska hyra ut eller sälja lägenheten sen så måste vi ha en färgskala som de flesta står ut med, inte vad vi personligen skulle gilla.
När jag jobbat klart för idag träffade jag Jenny i några timmar i Clapham Junction. Det var verkligen skönt att komma bort från kaoset en stund och kunna sitta och skvallra om livet över en kaffe, fast egentligen skulle jag ha behövt en lugnande drink efter den här veckans stress. Nå, det får bli till helgen, allt har sin tid:-)

Och så något för alla läsare i England som har problem med kalkavlagringar i toaletten, typ alla då. För några månader sedan läste jag om en produkt som heter Kilrock - Big K som ska vara ett dundermedel mot kalk. Man kan köpa lösningen på B&Q för under 4 pund, så när vi var dit i veckan för att köpa färg så passade vi på att köpa en flaska. Man ska hälla några skvättar i toaletten och låta verka över natten och sedan ta några tag med toaborsten på morgonen. Jisses vad skinande vit vår toalett blev, inte minsta kalkavlagring längre!
Nej, nu ska jag ladda min dator med första säsongen av Mad Men. Jag är säkert den enda som inte sett ett enda avsnitt av den populära serien. När jag kom hem från Clapham Junction tog jag genast min tillflykt till sängkammaren som just nu är det rum med mest ordning i. Klarar inte av att sitta i "råddet" i vardagsrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...