23 oktober 2012

Aktiv dag krönad av god middag

God kväll alla. Steve och jag sitter och jäser i varsin stol med våra laptopar i famnen. Vi kom just hem från Putney där vi har ätit ett riktigt skrovmål på Putneys mysigaste restaurang, Hudson's. Mera bilder längre ned.

Dagen sparkade igång ordentlig, som de flesta tisdagar, med ett mördande Body Conditoning-pass kl. 10, sedan var jag redo att möta dagen om än lite stel i kroppen.

När jag duschat och ätit lunch gick Steve och jag till B&Q och köpte de sista färgerna och grejerna som vi behövde till vårt renoveringsprojekt. När vi kom hem satte vi genast igång och målade fondväggen första varvet, den svaaaagt gröna till vänster på bilden, samt den andra väggen i färgen muskot, dvs. svagt beige. Vi får nog måla ännu ett varv imorgon för att vara säkra på att inget av det vita lyser igenom. Fondväggen verkar bli svagare grön än vi tänkte oss men det blir nog bra till det kommande trägolvet.
Vid middagstid föreslog jag till Steve att vi skulle gå ut och äta någonstans för att få lite frisk luft. Det luktar minst sagt starkt av målfärg i lägenheten just nu. Vi beslöt oss som sagt för Hudsons som har jättebra erbjudanden på måndagar och tisdagar. Innan vi gick till Putney, en uppiggande promenad på 30 minuter, så var jag tvungen att äta en bit ost med smör på för jag var huuungring. Den stod jag mig bra på tills vi kom till restaurangen.
Hudsons är så mysig, massor av levande ljus överallt och intressanta grejer att vila ögonen på.
Deras meny är dessutom stor så alla hittar garanterat något att äta. Jag tog avocado fylld med räk- och krabblandning till förrätt. Steve tog musslor som han sa var de bästa han någonsin ätit, och han har ätit många.
Till förrätt blev det fyra olika grillade fiskar med grönsaker för mig. Steve tog sedan också efterrätt, Banoffee-paj, som jag smakade en sked av. Det var den första biten banan jag ätit sedan jag började med LCHF-kost för över 1,5 år sedan. Den smakade väldigt söt och inget jag längtar efter. Bananer är socker, socker och liiite vitaminer och fiber.
Mycket mätta och belåtna promenerade vi hem igen. Kvällen var så härligt ljummen att det var ett nöje att vara ute. På vägen hem såg vi den här stora affischen. Räknar dagarna tills jag får se filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...