14 november 2012

Tyst i etern

Här har dagarna verkligen flugit iväg, men tyvärr kan jag inte säga att orsaken är att jag har gjort massor av roliga saker utan de har varit fyllda av jobb, jobb och mera jobb. Imorgon ska jag leverera ett megaprojekt så då borde det vara lugnare...fast i och för sig fick jag ett nytt halvstort projekt idag som ska vara klart till nästa torsdag och som jag måste börja på imorgon. Sen har jag också andra mindre projekt att avsluta däremellan. Tur att jag är något av en expert på att organisera min tid och fokuserad när det krävs:-)

För att få en orsak att sticka ut näsan, speciellt idag när solen har skinit från en klarblå himmel, har jag gått till gymet nästan varje dag, två gånger idag, och igår besökte jag kiropraktorn i Clapham Junction. Jag fick träffa min "gamla" kiropraktor idag, för första gången på kanske ett år. Hon tyckte att min rygg hade blivit bättre, med bättre hållning och stadigare. Synd bara att det inte har tagit bort den brännande känslan jag får när jag sitter längre än 30 minuter åt gången, den har inte förbättrats alls och det är det som ger mig problem.

Imorgon står både gym och massage på schemat och på fredag eftermiddag ska Steve och jag ha vår "date day". Vi tänkte ta en London walk och sen gå på middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...