19 november 2012

Full rulle

Måndagen har varit lika fylld av aktiviteter som söndagen. Jag inledde dagen med ett par timmars jobb innan jag gick till gymet för Body Combat. När jag kom hem igen målade jag resten av dörrkarmarna så nu är de äntligen klara. Imorgon återstår insidan av "pannrumsdörren" och lite förbättringar av Steves arbete, såg att han inte hade slipat bort ojämnheter på några av dörrkarmarna utan helt sonika målat över dem vilket inte ser bra ut alls:-)

Vid tre tog jag bussen in till Westfield Shopping Center i Shepherds Bush. Hade tänkt åka dig redan igår men då det var så fint väder då så blev det Portobello road istället. Idag har det varit mulet så då passar det med ett shoppingcenterbesök. Jag skulle aldrig sätta min fot där på helger eller kvällar men jag tänkte att det ännu borde vara tämligen tomt vid 3.

Jag gillar att åka buss och är så lyckligt lottad att bussen till Westfield startar i Wandsworth och åker raka vägen dit. Det var lugnt och skönt i den nästan tomma bussen, till en början. Halvägs måste vi dock stanna och ta upp 7 000 skolelever och så var det slut på det lugnet.
I shoppingcentret var det pyntat. Jag var ute efter ett par skor och hittade dem också, men eftersom jag inte blev helt såld så beslöt jag mig för att fundera lite till. De var ju inte helt billiga. Det var iallafall tyst och halvtomt så man kunde gå i lugn och ro i affärerna utan att behöva trängas det minsta.
När jag kom hem igen gjorde jag årets första sats lussebullar. Jag gjorde dem ifjol också och de är mycket goda och saftiga, ni hittar receptet här. Mjölfritt naturligtvis så ingen risk för gasbildning:-)
Mmmm, ska avnjuta en till morgonkaffet imorgon.
Till middag blev det stekt kycklinglever i gräddsås med blomkålsmos. Länge sen jag gjort blomkålsmos vilket passar perfekt till gräddsås.
Det blev som sagt ingen storshopping i Westfield, behöver egentligen inget, men jag kom iallafall hem med ny ögonskugga från Revlon (åratal sen jag senast köpte ögonskugga), mascara från Maybelline, puder från No 7, är verkligen inte varumärkeslojal, och sen nagellackborttagningsmedel för jag använde upp det sista för att ta bort målfärg från händerna.
När jag kom till Wandsworth slirade jag också in på HMW och köpte några billiga DVD:n så nu blir det filmmys några kvällar framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...