21 november 2012

Regn och rusk och lite julmys

Idag har det varit en dag av regn och rusk. Enligt väderleksprognosen skulle det emellertid klarna upp till kvällen och det ser ut som om de spått rätt den här gången. Tidpunkten kunde inte ha varit bättre, för om några timmar ska jag och Steve åka in till stadsdelen Angel för middag med våra kompisar Maria och Krister som är på snabbvisit till London. De ska på Robbie Williams konsert till O2 imorgon. Mia och kanske James kommer också. Ska bli kul att träffas gänget igen.

Steve återvände precis hem efter sitt besök hos sina föräldrar, som vanligt med en aura av tobaksrök efter sig (inte han som röker):-). Jag är så glad över att jag inte fastnat i det träsket.

På tal om att fastna i träsket så har jag blivit helt förälskad i serien Mad Men. Köpte första säsongen på DVD och nu är jag redan inne på andra säsongen som jag fick låna av Nina. Igår kollade jag hela 4 avsnitt i följd och de är ca 40 minuter vardera. Skulle ha kunnat fortsätta med ännu ett avsnitt, men när klockan redan var över midnatt så lät jag förnuftet segra och gick och lade mig istället. Jag tycker att han som spelar Don Draper är sååå snygg och de facto att han konstant sitter med en cigarett i händerna gör honom ännu sexigare. Knäppt:-) Fast alla röker ju som borstbindare och dricker som svampar i serien som utspelar sig på 60-talet. När man tittar på programmen så blir man medveten om hur mycket som har ändrats och det som var normalt då skulle vara helt otänkbart nu. Igår visade de en scen när Don Draper var ute på picknick med sin familj och när de var klara så skakade de helt sonika skräpet av filten, satte sig i bilen och åkte hem, kvar fanns bara högen av skräp:-)
Idag inledde jag också jul-CD-säsongen med att spela Josh Grobans jul-CD Noel på repeat hela dagen. Han har så fantastisk röst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...