30 november 2012

Onsdag i Southwark

Jag tänkte att när jag nu ändå tagit foton under mina "uteaktiviteter" på onsdag och torsdag så kan jag lika gärna lägga upp dem på bloggen:-).

I onsdags träffade jag Suss vid London Bridge station. Vi hade bokat bord på restaurangen Village East som ligger ca 10 min promenad från stationen. När vi kom fram befann jag mig minst sagt i ett vitt område på min personliga London-karta, men jag älskar att utforska nya områden så det här var perfekt.

På vägen mot restaurangen passerade vi Londons, och EU:s, högsta byggnad,  The Shard.
Medan vi kollade menyn beställde vi in var sin drink. Det är inte ofta jag beställder drinkar eftersom de innehåller så mycket socker, men idag gjorde jag ett undantag. Min drink hette Dark & Stormy och innehåller rom, angostura bitter, lime och ginger beer.
Inte helt oväntat så beställde jag leverpate till förrätt:-). Jag måste ha varit väldigt hungrig för jag glömde fota huvudrätten som var grillad lax med savoykål i smör och kokt brysselkål. Det var mycket gott och vi blev så mätta att vi inte ens kunde tänka på efterrätt.
Efter middagen gick vi på ytterligare ett par drinkar till en närbelägen pub som kunde ståtade med sin egen bio. Hur häftig är inte det?!
På väg tillbaka till tunnelbanan passerade vi den här byggställningen. Det måste ta lika lång tid att sätta upp och montera ner den som att bygga/renovera själva huset, vilket spindelnät!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...