15 november 2012

Torsdagsmys

Snart fredag och date day:-) Vi har nu vårt program klart, först London Walk i Sherlock Holmes fotspår med start utanför Embankments tunnelbanestation. Promenaden tar två timmar och sedan kommer vi att gå runt i affärer i Covent Garden tills det blir dags för middag på den här turkiska restaurangen. Vi har aldrig besökt den tidigare men den har fått bra feedback och maten är billig. Turkisk mat är perfekt LCHF-mat, kött- och grönsaksrätter i massor.

Idag kunde jag äntligen skicka iväg projektet, hoppas kunden är nöjd. Jag hoppade över torsdagszumban för att jobba bort alla projekt för imorgon men gick iallafall på Pilates för kroppens skull. Till lunch gjorde jag brödlös hamburgare med fetaost i smeten och massor av olika toppingar.
Vid 3-tiden promenerade jag in till Clapham Junction, det var nämligen dags för min månadslyx, min entimmes sportmassage. Det är så skönt när någon jobbar på att få bort senknutor och spända muskler. Ju ondare det gör desto bättre känns det:-)

När jag kom hem fortsatte jag att skämma bort mig och gjorde en liten smörgåstårta endast till mig (Steve åkte och hälsade på sin kompis. Jag använde mig av det här receptet som jag halverade. Det är LCHF naturligtvis men man känner absolut ingen skillnad på smaken.
Obeskrivligt god. Den blev så stor att jag har till frukost imorgon också, och på lördag. Hur lyxigt är det inte att äta smörgåstårta tillfrukost:-)
Nu är det dags att lägga datorn till sidan, dags för ett splitternytt avsnitt at "Big bang theory", min och Steves favoritserie.

1 kommentar:

  1. Hej,
    Jag är också ett fan av smörgåstårta och big bang theory:) Hoppas ni får en mysig helg och date night!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...