2 februari 2013

Fullt upp

Ahhhh, har just satt mig i soffan efter att ha varit igång precis hela dagen.

Bara för att jag kunde sova så vaknade jag redan kl 8 i morse. Jävla irriterande. Jag låg och försökte sova om i en halvtimme, men när Steve steg upp gjorde jag det också. Är för rastlös för att ligga och dra mig. Eftersom jag antar att det kommer att bli lite dåligt med jobbandet på måndag och tisdag på grund av golvremonten (får väl stå och jobba vid köksbänken) så använde jag den långa morgonen till att jobba undan allt jag kunde i morse.

Halv 1 var det dags för en timmes Body Attack, sedan hem igen och packa ihop ännu en låda med grejer, tillbaka till gymet igen för 45 minuter Zumba, hem via matbutiken sedan dusch och göra mig i ordning för kvällens middag i Kew. Jag har också tvättat en maskin kläder och nu står den andra satsen förbröd i ugnen.

Ser såååå fram emot att varva av och njuta av den goda maten på restaurangen i Kew. Vi har varit dit tidigare och allt var så jäkla gott...hoppas inte att kvaliteten inte har sjunkit. Det är ganska omständigt för oss att ta oss till Kew härifrån; det är antingen en buss och två tunnelbanetåg, eller en buss och promenad i 30 min så då kan ni förstå att maten är god:-)

Maten igår var också god. Jag och Mia gick till ett ställe i Covent Garden som heter Cafe des Amis. Måste dock säga att det var tur att det var 50 % rabatt på maten för huvudrätten, råddjur, var ganska mikroskopisk. Jag skulle ha blivit ganska sur om jag tvingats betala det fulla priset på 22 pund och man nästan fick söka köttet med förstoringsglas. Jag är ingen vän av små portioner, speciellt när priset är högt.
Imorgon blir det en dag av möbelflyttande och organiserande. Steve har redan tagit bort den heltäckande mattan i hallen och i morgon kommer vi troligen att ta bort den i vardagsrummet. Allt för att skynda på golvläggarens jobb och förkorta plågan.

3 kommentarer:

  1. Du har säkert sagt det förut, men mitt minne sviker mig - hur vet ni vilka restauranger som har rabatt på maten och när?
    Vi är på väg till London i juni, och skulle gärna äta lite halvprismat vi också. ;)
    Hälsn. Ingela

    SvaraRadera
  2. Det finns en webbsajt som heter "toptable.com". På framsidan finns ett avsnitt som heter "50% offers". När man klickar på den öppnas en ny sida och i fältet till vänster kan man också hitta andra erbjudanden, t.ex. under 20 pund, två för en osv. Du måste registrera dig men det är gratis och går på ett par minuter. Sajten är jättebra då man kan läsa vad andra tyckt (man samlar poäng genom att ge feedback) plus att man slipper ringa restaurangen utan bokar via sajten och får genast reda på om man fått bord.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...