22 februari 2013

Gamla hoods

Fredag, så underbart skönt!!! Jag har tänt en massa mysljus och Steve står i köket och fixar middagen. Kan det bli bättre:-) Köttbullstajine står på menyn. Vi såg ett matreseprogram på TV idag där de gjorde just tajine med köttbullar och Steve blev inspirerad och ville försöka. Jag är inte den som säger nej när han vill göra mat så nu står han i köket och experimenterar:-).

Igår träffades Suss och jag över middag i vårt gamla jobbhoods, Monument. Det märktes att jag inte varit där på över ett år för jag tog fel utgång när jag steg av tunnelbanan i Bank. Så snabbt glömmer man:-)

Vi åt på en restaurang som heter The Folly Bar. Maten var bra och restaurangen mysig även om det var ganska högljutt där då deras bar låg precis bredvid matavdelningen. Det intressanta var att man kunde få drinkar med mindre socker och lågkolhydrathamburgare. Hoppas trenden sprider sig.
Jag åt tunnt skivad lax till förrätt som var så chilistark att det nästan slog ut eld ur munnen, var tvungen att skrapa av lite av den till slut. Snygg rätt eller hur?!
Till huvudrätt blev det mascarpone- och svampfyllt kycklingbröst som jag fick med spenat istället för potatis.
Till efterrätt delade vi på en god osttallrik. Vi orkade dock inte äta upp den för vi blev så otroligt mätta.
Efter middagen gick vi på ännu en drink till en pub i närheten. Det var en jättetrevlig kväll med en fantastisk kompis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...